general_help_center_title

general_help_center_description

Over ons


Als middenstandsonderneming met vestiging in Duitsland richten wij ons primair op reizigers die vertrekken vanuit Europa. Ons doel is het om tegen gunstige prijzen te bemiddelen in hotelovernachtingen in hotels over de hele wereld. Trouw aan het motto 'serieus, voordelig en veilig'.

Serieus: ondernemen met statutaire vestiging in Duitsland

Steeds weer komen er berichten over klanten die bij boekingen via buitenlandse boekingsportals in geval van annulering problemen hebben om hun geld terug te krijgen, dan wel de betreffende onderneming 'te pakken te krijgen'. Daarvoor willen wij onze klanten een serieus alternatief bieden en hebben wij onze onderneming bewust in Duitsland gevestigd. Bovendien worden alle boekingen door onze meertalige toerisme-vakkrachten afgehandeld. We zijn altijd voor u bereikbaar: 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar.

Als actief lid van de Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (ASR, de vereniging 'alliantie zelfstandige reisondernemers in bondsverband') met vestiging in Berlijn, versterken wij niet alleen de toeristische middenstand in Duitsland, maar kunnen wij onze medewerkers ook voortdurend verder opleiden. Zo kunnen wij onze klantenservice continu verbeteren.

De zoektocht naar, en de prijsanalyse van, hotelkamers op roomsXXL.nl berust op een door ons zelf ontwikkelde technologie. Onze innovatiekracht heeft ons binnen de Europese Unie tot een sterke partner gemaakt, waarbij wij worden ondersteund door middelen van het Bundesministeriums für Wirtschaft und Technologie (het Duitse ministerie van Economische Zaken en Techniek).

Voordelig: voordelige overnachtingen in hotels over de hele wereld

Wat ons betreft hoeven hotelovernachtingen in zelfs de beste hotels ter wereld niet duur te zijn. Op roomsXXL.nl bieden wij speciale hoteltarieven die we met onze partners hebben uitonderhandeld. Vaak reserveren (op ons eigen risico) grote aantallen kamers vooraf, tegen een gunstige prijs. Die besparingen geven we dan aan onze klanten door. Zo hebben we een trouw klantenbestand kunnen opbouwen – mensen die steeds weer profiteren van onze topaanbiedingen.

Bij ons kunt u boeken binnen het complete scala van overnachtingsmogelijkheden: van eenvoudig pension tot luxehotel. En dat in meer dan 800 steden over de hele wereld. Alle bekende hotelketens zoals bijvoorbeeld Hilton, Mercure, Ritz-Carlton, Radisson, ibis, InterContinental, Mandarin Oriental, Marriott, Kempinski, Novotel, Holiday Inn of Hyatt hebben wij voor u tegen gunstige tarieven in de aanbieding.

Mocht zich verbazen over het prijsverschil met aanbiedingen op andere boekingsportals, dan bent u niet de enige. Ook ons vallen deze verschillen op, en we verbazen ons over de hoge prijzen die er op sommige portals worden gevraagd. Wij gaan zeer efficiënt met de kosten om en we kunnen ons de moeite van dure marketingcampagnes en televisiecampagnes besparen: dit ten gunste van onze klanten.

Veilig: gecertificeerde datatransmissie en afhandeling van uw betaling

De veiligheid van klantengegevens en betalingsgegevens heeft bij ons topprioriteit. Onze website is voorzien van een SSL-veiligheidscertificaat van Comodo. Op die manier worden uw gegevens met de nieuwste beveiligingskenmerken versleuteld en zodoende veilig verstuurd. Alle klantgegevens worden door ons op een beveiligde manier opgeslagen en in geen geval doorgegeven. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onze verklaring aangaande privacybescherming.

Alle betalingen via creditcard worden afgehandeld door partner iPayment (dochtermaatschappij van de Duitse NV '1&1 Internet AG') in overeenstemming met de strengste veiligheidsnormen binnen de creditcardindustrie. iPayment is gecertificeerd in overeenstemming met PCI-DSS en het verwerkt, beheert en bewaart de gegevens van de kaarthouders en de financiële gegevens met maximale beveiliging en zorgvuldigheid.

Kijkt u voor meer informatie op de pagina veelgestelde vragen.

Gecertificeerde afhandeling van uw betaling

De veiligheidsnormen bij onze betalingsafwikkeling voldoen aan de hoogste eisen. Dit keurmerk bevestigt u dat de betalingen met creditcard hier veilig zijn.

Meertalige klantenservice

Onze meertalige reisspecialisten zorgen voor uw reserveringen. Wij zijn de klok rond beschikbaar voor onze klanten.

Directe bevestiging van uw boeking

Uw boeking wordt zo direct bevestigd Uw reisbescheiden kunt u na de boeking heel handig zelf uitprinten.